• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetJavna tribina na temu: „Siva ekonomija i rad na crno” biće održana u sredu 25. novembra 2015. godine u velikoj skupštinskoj sali, prizemlje Bele zgrade u Staroj Pazovi, Trg dr. Zorana Đinđića bb, sa početkom u 13:00 časova.

Javnu tribinu organizuje Socijalno-ekonomski Savet opštine Stara Pazova u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Savezom samostalnih sindikata Vojvodine, Savezom samostalnih sindikata opštine Stara Pazova, Unijom poslodavaca Srbije i Vojvodine – Unija poslodavaca Stare Pazove i opštinom Stara Pazova.

Učesnici Javne tribine će raspravljati o pojavi „sive ekonomije i rada na crno” u našem društvu i negativnim posledicama takvih pojava na zaposlene, poslodavce i državu. Akcenat u radu Tribine stavljen je na aktivnosti državnih organa i inspekcijskih službi od prethodno održane Javne tribine, odnosno za razdoblje oktobar 2014. – oktobar 2015. godine, i ostvarenim rezultatima. Takođe će biti reči o Zakonu o inspekcijskom nadzoru koji je počeo da se delimično primenjuje od juna 2015. godine.

Krajnji cilj organizovanja Tribine je usmeren je ka ukazivanju na ove pojave i razvijanje društvene svesti o dugoročnim štetnim posledicama rada na crno u društvu, te na prevenciju ovih pojava.

Sekretar SES-a:
Milenko Vučinović s.r.

Predsedavajući SES-a:
Jovo Bijelić s.r.

Preuzmite dokument:

Agenda tribine „Siva ekonomija i rad na crno”

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije