• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Održana je Javna tribina na temu: Siva ekonomija i rada na crnoDana 09. oktobra 2014. godine održana je Javna tribina na temu: "Siva ekonomija i rada na crno" koju je organizovao Socijalno-ekonomski Savet opštine Stara Pazova. Tribina je održana na kompleksu bazena u Novoj Pazovi, u okviru Regionalnog sajma privrede sa početkom u 14,30 časova.

Uvodno obraćanje i rezultate koju su dobijeni nakon sprovedene Ankete među zaposlenima i nezaposlenima na području opštine Stara Pazova, učesnicima je predočila Marina Ljubinković, predsedavajuća SES-a opštine Stara Pazova.

Gosti Javne tribine bili su: Dragan Radović - ispred Unije poslodavaca Srbije, Rade Kojić - ispred Poreske uprave Republike Srbije, Goran Macura - ispred Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Vladan Tanasić - ispred Ministarstva za rad,zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije i Tomislav Stajić - ispred Saveza samostalnih sindikata Vojvodine.

Navedeni učesnici su na temu "Siva ekonomija i rad na crno" održali prezentacije sa stanovišta institucija iz kojih dolaze i koje predstavljaju.

Javnoj tribini prisustvovali su i Čedanka Andrić, sekretar Republičkog Socijalno-ekonomskog Saveta, Milina Tušjak, sekretar Pokrajinskog Socijalno-ekonomskog Saveta i predstavnici Tvining projekta "Unapređenje socijalnog dijaloga" iz Republike Slovačke.

Nakon prezentacije učesnici Tribine, pokrenuli su diskusiju o određenim pitanjima koje su uputili i dobili odgovarajuće odgovore od strane predavača.

Rad tribina zaključen je u 16,30 časova.

SEKRETAR SAVETA
Milenko Vučinović s.r.

PREDSEDAVAJUĆI SAVETA:
Marina Ljubinković s.r.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije