• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Druga Sednica Kolegijuma Socijalno-ekonomskog Saveta Opštine Stara PazovaDanas je u Staroj Pazovi održana 2. Sednica Kolegijuma Socijalno-ekonomskog Saveta Opštine Stara Pazova. Na sednici su razmatrana pitanja iz oblasti rada SES-a opštine Stara Pazova. Donet je predlog rebalansa Finansijskog plana SES-a za 2013. godinu i prosleđen Odeljenju za budžet opštine Stara Pazova.

Razmatrana su pitanja realizacije dogovorenog sa prethodne sednice Socijalno-ekonomskog Saveta održane dana 12. aprila 2013. godine i konstatovano je da socijalni partner lokalna uprava nije odgovorila na preporuke i zaključke koji su upućeni sa sednice Saveta a koji su usvojeni na sednici koncenzusom.

Apeluje se još jednom, da pitanja koja su pokrenuta i dostavljena na razmatranje lokalna uprava raspravi na sednici Skupštine opštine, odnosno sednici Opštinskog veća, i da o donetim odlukama pismenim putem obavesti ovaj Savet i na taj način mu omogući realizaciju dogovorenog.

Razmatrano je pitanje rada "Radne grupe SES- za borbu protiv rada na crno i sive ekonomije" i zaključeno da se radi formiranja i donošenja Programa rada iste, uputi još jednom apel Načelništvu za privredu u opštine, Poreskoj upravi, Tržišnoj inspekciji i Inspekciji rada da imenuju svog predstavnika u sastav Radne grupe, a prema zaključku koji im je upućen pisanim putem u prvoj polovini maja 2013. godine.

Sekretar Saveta Milenko Vučinović

Predsedavajući Saveta Rade Erceg

Preuzmite dokument saopštenja

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije