• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Izmena pravilnika o načinu ostvarivanja prava na podsticaje u stočarstvuOstvarivanje prava na podsticaje u stočarstvu za tov junadi, tov svinja i tov jagnjadi traje od 2012. godine. Do sad se pravilnik menjao više puta kako bi pojednostavio prikupljanje potrebne dokumentacije kao i slanje zahteva ka Upravi za agrarna plaćanja.

Izmena pravilnika o načinu ostvarivanja prava na podsticaje u stočarstvu za tov junadi, tov svinja i tov jagnjadi je objavljena 24. aprila 2014. sa sledećim izmenama:

  • Izmenjen je obrazac zahteva za tov junadi za 2014. godinu
  • Nije potrebno dostavljati uz obrazac zahteva za toj junadi kopije pasoša kao ni podatke iz veterinarske baze o grlima na gazdinstvu
  • Izmenjen je obrazac zahteva za tov svinja za 2014. godinu
  • Izmenjen je obrazac zahteva za tov jagnjadi za 2014. godinu
  • Uz zahtev za grla predata klanici podnosi se prijemnica iz Priloga pravilnika overena od strane klanice i nadležnog veterinarskog inspektora

Pravilnik stupa na snagu od 1. maja 2014. godine.

U želji da pomogne svim proizvođačima Poljoprivredna stručna služba ’’Sremska Mitrovica’’ organizovala je pregled, prikupljanje i distribuciju zahteva za toj junadi, tov svinja i tov jagnjadi ka Upravi za agrarna plaćanja. PSS ’’Sremska Mitrovica’’ je u saradnji sa opštinama i udruženjima kako bi bila bliže proizvođačima odlučila da obilazi teren. Po rasporedu proizvođači iz opštine Sremska Mitrovica mogu da se obrate za pomoć i predaju zahteva svakog radnog ponedeljka u prostorijama PSS ’’Sremska Mitrovica’’, za opštinu Šid svake zadnje radne srede u mesecu u prostorijama opštine, za oštinu Stara Pazova svakog zadnjeg radnog četvrtka u mesecu u prostorijama opštine, a za opštinu Pećinci poseta će biti u dogovoru sa Udruženjem poljoprivrednika iz Pećinaca.

Za sve ostale informacije svi zainteresovani mogu kontaktirati PSS ’’Sremska Mitrovica’’ na broj 022/625-278 ili Milić Milana na broj 064/85-89-636.

Preuzmite dokumenta:

Tekst izmene Pravilnika

Pravilnik

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije