• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede raspisao četiri konkursaPokrajinski fond za razvoj poljoprivrede raspisao je četiri konkursa za ostvarivanje prava za korišćenje kreditnih linija pod povoljnim uslovima. Tako do 15. marta 2014.g. zainteresovani poljoprivrednici mogu da konkurišu za dodelu kredita za podizanje višegodišnjih zasada vinove loze, nabavku loznih kalemova, stubova, žice i opreme u vinogradarstvu. Ovaj fond objavio je i konkurs za dodelu kredita namenjenih za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije (pogonske i priključne).

Konkurs za dodelu kredita namenjenih za kupovinu sistema i opreme za navodnjavanje takođe u Fondu za razvoj poljoprivrede važi za poljoprivredna gazdinstva – fizička i pravna licima sa područja AP Vojvodine, upisanim u Registar poljoprivrednih gazdinstava. Takođe, objavljen je konkurs za dodelu kredita namenjenih za kupovinu novih pčelinjih rojeva, košnica i opreme za pčelarstvo.

Prijave i informacije o potrebnoj dokumentaciji za sve navedene konkurse mogu se preuzeti u Pokrajinskom fondu za razvoj poljoprivrede u Novom Sadu, na adresi Bulevar Mihajla Pupina 6, kao i u lokalnim opštinskim kancelarijama Fonda, te na sajtu: www.fondpolj.vojvodina.gov.rs, a za sve dodatne informacije otvoren je telefon 021 / 557 - 451.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije