• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Obaveštenje za poljoprivrednika - u toku rad na izmenama i dopunama Pravilnika za gorivo i đubrivoMinistarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije radi na izmenama i dopunama Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja prava na regres za gorivo kao i Pravilinika o uslovima i načinu ostvarivanja prava na regres za đubrivo, kako bi svim registrovanim poljoprivrednim proizvođačima bilo omogućeno da dobiju ove vrste podsticaja. Izmene i dopune Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja prava na regres za gorivo odnose se na davanje mogućnosti poljoprivrednim gazdinstvima da pravdanje u vezi nabavke goriva mogu ostvariti i na osnovu fakture i otpremnice, pored fiskalnog računa kako je predviđeno važećim pravilnikom.

Ova mogućnost će biti dozvoljena gazdinsvima koja su gorivo nabavila i platila na osnovu fakture putem bezgotovinske uplate na tekući račun dobavljača.

Izmene i dopune Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja prava na regres za đubrivo odnose se na članove 1. i 3. Izmene u članu 1. odnose se na ostvarivanje prava registrovanih poljoprivrednih proizvođača na regres za sve vrste đubriva, umesto nabrojanih u pravilniku. Izmene u članu 3. odnose se na pravna lica, preduzetnike i fizička lica da osim original fiskalnog isečka mogu da podnose i fakture – račun i otpremnice kao dokaz za kupljeno đubrivo.

Usvajanje izmena i dopuna pravilnika očekuje se nakon zakonske procedure.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije