• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-otvoren-maxi-supermarket-u-staroj-pazoviGrađani Stare Pazove od danas imaju mogućnost da se svakodnevno snabdevaju i u novom Maxi supermarketu, u koji je investirano oko 700.000 evra. U ovom prodajnom objektu otvoreno je 29 novih radnih mesta, a otvaranju je pored Džona Kiricisa, generalnog direktora kompanije Delez Srbija, Slobodana Rudana, potpredsednika za razvoj poslovanja, prisustvao i predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović, sa svojim najbližim saradnicima, Goranom Savićem, pomoćnikom predsednika za ekonomski razvoj i Nedeljkom Kovačevićem, direktorom Direkcije za izgradnju JP.

Novi Maxi supermarket pored odeljenja svežeg voća i povrća, delikatesa i sireva, pekare i rinfuznih proizvoda, nudi i širok asortiman najpoznatijih domaćih i inostranih proizvoda, kao i Delezovih privatnih robnih marki: Premia, 365, Care, Od naše zemlje, itd.

„Stara Pazova i naši građani, sa ovim objektom, dobijaju više mogućnosti da se dobro i kvalitetno snabdeju neophodnim namirnicama, a po svemu što smo mogli videti, u okviru supermaketa je odlična ponuda proizvoda i raznovrsnost asortimana. Kompanija Delez Srbija je sve prisutnija u našoj Opštini i jedan od najznačajnijih investitora sa kojim imamo izuzetno korektan odnos. Nastojaćemo da obostranom saradnjom i ubuduće doprinesemo novim zajedničkim uspesima“, naglasio je predsednik Radinović nakon otvaranja supermarketa, koje je izazvalo veliko interesovanje građana.

„Izuzetno nam je drago što smo nastavili da ulažemo u ovu opštinu posle najveće investicije u ovom regionu, otvaranja Distributivnog centra čija je vrednost 50 miliona evra. Stara Pazova od danas ima i mesto za kupovinu u skladu sa svetskim standardima maloprodaje u kome će, verujem, građani svakog dana uživati u kupovini“, kaže Slobodan Rudan, potpredsednik za razvoj poslovanja Delez Srbija.

Pored modernog dizajna, novi Maxi karakteriše funkcionalna oprema koja služi očuvanju svežine i kvaliteta namirnica, koja zbog savremene tehnologije ima smanjen uticaj na životnu sredinu. Objekat je izgradio lokalni izvođač Max Invest Gradnja d.o.o iz Stare Pazove, a celokupna površina objekta se prostire na 905 metara kvadratnih i ima pripadajući parking sa 27 mesta.

Ukratko o kompaniji

Delez Srbija je članica međunarodnog trgovinskog lanca Delez Grupe, čije je sedište u Belgiji i koji posluje na tri kontinenta: Evropa, Amerika i Azija. Delez Srbija posluje kroz formate Maxi supermarket, Mini Maxi, Tempo, Tempo Express i Shop&Go, a ukupna mreža broji više od 390 prodajnih objekata.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije