• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-staropazovacki-sampioni-na-prijemu-kod-predsednika-opstineDa je Stara Pazova, kao opština, jedna od često spominjanih oaza sportskih talenata u Srbiji svedoče i novi uspesi KK "Dunav Stari Banovci", koji su ubedljivo osvojili šampionsku titulu u Prvoj ligi Vojvodine. Ovaj uspeh dovodi ekipu i njen stručni tim u Drugu ligu Srbije, a posebnu zahvalnost za promociju ovog sporta u našoj Opštini i istorijski uspeh za klub iskazao je, prilikom susreta sa košarkašima, predsednik Opštine Đorđe Radinović.

"Pre svega, želim da vam čestitam na uspehu, koji ste zaslužili kvalitetnom igrom i složnim timskim radom. Ovaj trofej je važan, kako za vaš klub, tako i za našu Opštinu. Sport je uvek imao izuzetnu i višestruku ulogu, naročito kada su u pitanju mlade generacije koje stasavaju. Zato smo ponosni na vas i sve naše sportiste, jer verujemo u našu zajedničku misiju - da sportom i zdravim životnim navikama stvaramo bolje okruženje za opšti boljitak društva u kome živimo. Hvala još jednom, želimo Vam mnogo uspeha u svim budućim takmičenjima", poručio je predsednik Đorđe Radinović košarkašima koje je primio.

Opština i Odeljenje za sport i omladinu su, ovom prilikom, uručili opštinske zahvalnice svim igračima i stručnom timu kluba, za doprinos razvoju sporta u opštini Stara Pazova, uz nekoliko setova lopti i profesionalnih dresova za treninge i buduća takmičenja. Posebnu blagodarnost Opštini i njenom rukovodstvu klub je ukazao klubskom plaketom za ukazanu podršku tokom sezone 2014-2015.

Košarkaši Dunava su sezonu u Prvoj regionalnoj ligi - Sever završili na najbolji mogući način, sigurnom pobedom nad ekipom Železničara rezultatom 99:60 (17:12, 27:24, 25:04, 30:20). Osvajanjem prvog mesta i šampionske titule, Dunav je ostvario najveće dostignuće u istoriji kluba. Ovo je za klub bila sezona bez poraza, čime je obezbeđen pomenuti plasman u republički rang takmičenja - Drugu ligu Srbije.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije