• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-donacija-domu-zdravlja-februar-2015I u ovoj 2015. godini, lokalna samouprava nastavlja da pruža podršku radu zdravstvenih ustanova i njenih radnika, na teritoriji staropazovačke Opštine.

Dom zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“ je, u protekle dve godine, značajno obnovio i opremio sve ambulatne širom Opštine zahvaljujući predusretljivosti Opštine i Direkcije za izgradnju Opštine JP, a nakon nedavne donacije kombi vozila za potrebe bubrežnih bolesnika u decembru 2014. godine, staropazovačka Opština je pomenutoj ustanovi upravo uručila još tri nove stomatološke stolice.

Prilikom uručenja ove donacije Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova još jednom je naglasio da lokalna samouprava svesna uloge brige o zdravstvu i građanima, a za svaki uspeh u prepoznavanju potreba građana zahvalio na saradnji staropazovačkom Domu zdravlja. „Još da najavim da nam u ovoj godini predstoje značajni radovi na uređenju domova zdravlja u Staroj i Novoj Pazovi, koje smo kao najzahtevnije i najobimnije projekte, u okviru plana radova, odredili da uslede nakon realizovanih intervencija na svim ambulantama u mestima naše Opštine“.

Ovo je zajednička donacija sa ciljem unapređenja stomatološke zdravstvene zaštite građana. Dve savremene stomatološke stolice sa pripadajućim instrumentima koristiće se u stomatološkim ordinacijama u Staroj Pazovi, a jedna je smeštena u ambulanti u Vojki.

„Vrednost investicije za nabavku stomatološke opreme iznosi oko milion dinara“, izvestio je vršilac dužnosti direktora dr Aleksandar Omerović, istakavši da će nova oprema omogućiti podizanje kvaliteta stomatoloških usluga na znatno viši nivo, i znatno olakšati svakodnevni rad sa pacijentima.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije