• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-za-vest-paketici-za-decu-istocne-slavonije-2015Opština Stara Pazova, na čelu sa predsednikom Đorđem Radinovićem, odazvala se još jednoj u nizu brojnih humanitarnih akcija van granica svoje teritorije, ovog puta pridruživši se akciji organizacije „Čuvari srpskog identiteta i srpske tradicije“ iz Borova u Republici Hrvatskoj.

Svojom donacijom svetosavskih paketića, Opština je dala doprinos proslavi praznika Sv. Save, namenjenih za 500 dece sa prostora istočne Slavonije, Baranje i zapadnog Srema, čiji je organizator Eparhija osječkopoljska i baranjska Srpske Pravoslavne Crkve.

Delegaciju koju su, pored predsednika Opštine, činili Bogdan Miljević, predsednik IO Saveta MZ Stara Pazova i Dušan Sarapa, član Opštinskog veća Opštine Stara Pazova u Belom Manastiru srdačno je dočekao episkop osječkopoljski i baranjski Gospodin Lukijan, a pored susreta i prijema održana je i služba u manastirskoj crkvi, kojoj su prisustvovali svi gosti.

Svečana podela paketića i darova za decu, uz prigodnu akademiju i program održana je na Svetosavskoj Akademiji u Vukovaru, u nedelju 25. januara, koju je organizovala pomenuta Eparhija Srpske Pravoslavne Crkve sa svojim sveštenstvom i narodom.

Njegovo Preosveštenstvo episkop Lukijan još jednom duboko je zahvalio svim ljudima dobre volje, naročito predstavnicima staropazovačke Opštine, koji su ove godine doneli posebnu radost među najmlađe, ne samo brigom kao bratskim solidarnim gestom, već i ličnom posetom, koja će svima zadugo ostati u sećanju.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije