• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Piloti 204. brigade ivanjičkom selu Kušići i nova saradnja turističkih organizacijaPripadnici 204. vazduhoplovne brigade, zajedno sa studentskom humanitarnom organizacijom „Osmeh na dar“ i Turističkom organizacijom opštine Stara Pazova, priredili su nedavno u Kušićima nezaboravan dan za 150 učenika OŠ „Major Ilić“ i njihovih vršnjaka iz okolnih mesta ivanjičkog kraja.

Glavna atrakcija za osnovce bilo je sletanje helikoptera „gazela“ 890. mešovite helikopterske eskadrile „Pegazi“ i susret sa pilotima i mehaničarem-letačem. Posadu, predvođenu potpukovnikom Miroslavom Zečevićem, komandantom eskadrile, mališani su okružili odmah po sletanju helikoptera i zaustavljanju motora, postavljajući im najrazličitija pitanja.

U školskoj sali, koja je bila premala da primi sve zainteresovane učenike, rodbinu i prijatelje, tim iz 204. brigade održao je otvoreni školski čas s ciljem promocije poziva vojnog pilota. Najviše pažnje, pogotovu mlađih učenika, privukao je pilot nadzvučnog aviona „mig-21“ kompletno odeven i opremljen za let.

Zahvaljujući studentskoj humantitarnoj organizaciji „Osmeh na dar“, škola „Major Ilić“ u Kušićima bogatija je za 250 knjiga, koju su aktivisti ove organizacije prikupili i donirali za školsku biblioteku. Kao deo projekta „Vojni stomatolog na selu“, stomatolog 204. brigade Branislav Vidović pregledao je učenike i održao nadahnuto predavanje o nezi zuba i prevenciji zubnih bolesti.

Ovom prilikom Turistička organizacija opštine Stara Pazova započela je saradnju na povezivanju i razmeni sa Turističkom organizacijom opštine Ivanjica, a u cilju međusobnog promovisanja i rada na plasmanu turističkih programa obe opštine.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije