• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Otpočet rad na reviziji Strategije održivog razvoja opštine Stara PazovaOpština Stara Pazova i Regionalna razvojna agencija Srem (RRA) imaju uspešnu saradnju i jedan od aktuelnih projekata je i projekat „Revizija Strategije održivog razvoja opštine Stara Pazova 2010-2020. godine“. Danas je svečano u Staroj Pazovi potpisan i Ugovor između ove dve strane, kojim se uređuju se prava i obaveze radi sprovođenja projekta.

Ugovor je u tesnoj vezi sa Ugovorom o finansijskoj podršci za Sufinansiranje unapređenja institucionalnih i upravljačkih kapaciteta u jedinicama lokalnih samouprava u AP Vojvodini, koji je 5. septembra ove godine zaključen između Opštine Stara Pazova i Pokrajinskog sekretarijata za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu (br. 401-1635/2014-02-20).

Potpisnici Ugovora su bili: predsednik Đorđe Radinović ispred Opštine Stara Pazova i direktor Milan Mirić u ime Regionalne razvojne agencije Srema.

„Saradnja koju imamo sa Regionalnom razvojnom agencijom Srema je višestruka i ovo je samo jedan od važnih projekata koje zajedno sprovodimo. Mi smo Opština koja ostvaruje ubrzani razvoj i nastavićemo da ulažemo veliki napor da nastavimo sa uspesima na tom putu, naročito u domenu planiranja projekata, njihovoj što efikasnijoj realizaciji“, naglasio je, između ostalog, u svom obraćanju predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović.

Regionalna razvojna agencija Srem, kao partner na ovom Projektu, biće zadužena za izvršenje nekoliko usluga i aktivnosti potrebnih za realizaciju Projekta, što je predviđeno projektnom aplikacijom, a to su:

  • Priprema akcionog plana, projektnog fiša za kapitalne projekte
  • Priprema uputstava za povezivanje sa višegodišnjim okvirom za finansijsko planiranje i jačanje javno-privatnog dijaloga

Revizija strategije je projekat, koji traje osam meseci i kojim će se revidirati postojeća Strategija i targetirati projekti, koji nisu bili obuhvaćeni postojećim Akcionim planom usled ubrzanog razvoja različitih oblasti, za koje je zadužena i koje sprovodi Opština Stara Pazova.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije