• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Nedelja posvećena najmlađima - Svako dete srećnog lica čuva jedna porodicaPod sloganom: „Svako dete srećnog lica čuva jedna porodica“, od 6. do 12. oktobra, u školskim i predškolskim ustanovama staropazovačke Opštine obeležena je Dečija nedelja.

Aktivnosti koje su ovim povodom sprovedene su najvećim delom bile fokusirane na edukativne i kulturne sadržaje, a poseban momenat pažnje za oko 50 mališana iz predškolskih ustanova „Poletarac“ iz Stare Pazove i „Radost“ iz Novih Banovaca, bio je i prijem u Opštini Stara Pazova.

Prijem su upriličili Goran Vranješ, zamenik predsednika Opštine, Biljana Čavić, načelnica za društvene delatnosti, kulturu i informisanje i Nemanja Stikić, šef kabineta predsednika Opštine sa ciljem da se deci ukaže pažnja uz lepo druženje u jednoj od najvažnijih lokalnih institucija, koja brine o građanima i radi u službi svih građana staropazovačke Opštine.

Atmosfera na dočeku dece i slatka iznenađenja, koja su ih dočekala u svečanoj sali zgrade Opštine ni za trenutak nije ostavila ravnodušnim najmlađe goste. Svojim kratkim uvodnim obraćanjem decu i njihove vaspitače je pozdravio Goran Vranješ, zamenik predsednika Opštine, da bi nakon dečijih osmeha i aplauza na upućene pozdravne reči i nekoliko interesantnih pitanja, koja su zanimala decu, kao neočekivana nagrada domaćinima, usledile na desetine recitacija i pesama - rezultat vrednog rada, igre i zalaganja vaspitača i dece, ali i pre svega njihovih roditelja.

Ovo je bila i prilika da se ukratko i sa decom i vaspitačima porazgovara o eventualnim potrebama za bolju i efikasniju realizaciju programa, inicijativama i predlozima, koje mogu doprineti uspešnijem radu sa decom.

Završetak ovog lepog druženja začinjen je slatkišima, koje je za predškolce pripremila Opštinska uprava, ali i prikladnim poklonima za crtanje i učenje uz igru.

Dečija nedelja se iz zgrade Opštine dalje, tokom nedelje, preselila u različite ustanove poput Kulturno-poslovnog centra Nova Pazova, biblioteku „Dositej Obradović“, a realizovano je i niz drugih aktivnosti, među kojima su i događaji humanitarnog karaktera u školama OŠ „Boško Palkovljević Pinki“ i OŠ „Rastko Nemanjić Sveti Sava“, sportske i zabavne aktivnosti u OŠ „Simeon Aranicki“, kao i tradicionalni dečiji vašar u OŠ „Heroj Janko Čmelik“.

Niz tribina i tematskih predavanja realizovano je i u drugim školama u staropazovačkoj Opštini, čime je ove godine na jedan lep i prikladan način obeležena Dečija nedelja.

Fotografija:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije