• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Okom Oko magazina o Opštini Stara Pazova, RTS emisija Oko magazinDanas je, u jednoj od najgledanijih RTS emisija "Oko magazin" (tzv. mlađih emisija - noviteta urednika Javnog servisa), emitovana reportaža o životu Pazovčana i aktuelnim kretanjima u privredi, po kojoj ova sremska Opština, kreće u novi snažni razvoj.

O rezultatima rada lokalne samouprave, novim investicijama, koje su strateški privučene u protekle dve godine, govorio je Đorđe Radinović, prvi čovek staropazovačke Opštine.

O konkretnim aktivnostima u opremanju i razvoju opštinskih industrijskih zona govorila je Marina Savić, šef Kancelarije za lokalno ekonomski razvoj.

O medijima u ovoj lokalnoj sredini i njihovom učešće u adekvatnoj promociji privrede, investicija i svim vestima iz života Pazovčana govorio Jovica Gagrica, direktor RTV Stara Pazova.

Među sagovornicima bilo je i reči na temu: kulture, infrastrukturne povezanosti, prirodnih lepota, Dunava, plodne zemlje, uzgoja rasnih konja itd, a pečat priči dao je i legendarni novinar Kamenko Katić, koji je sada stanovnik Belegiša, staropazovačkog naselja koji leži na obali Dunava.

Celu emisiju možete pogledati preko Jutjub kanala Opštine Stara Pazova na linku: http://tinyurl.com/ovck5m8

Još jednom najsrdačnije zahvaljujemo urednicima RTS-a, novinarki Dragani Igić i vrednoj snimateljskoj ekipi, koji su zabaležili i prikazali ove značajne kadrove o našoj Opštini.

PR tim Opštine Stara Pazova

O "Oko magazinu" - emisiju "Oko magazin" rade najtalentovaniji mladi reporteri RTS-a. Njihov zadatak je da odu korak dalje od uobičajenih informativnih emisija, odnosno da vesti koje smo čuli analiziraju na što zanimljiviji način. Oko magazin radi se po ugledu na najbolje svetske TV magazine, najsavremenijom digitalnom tehnologijom, ali uz poštovanje starih novinarskih principa.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije