• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

 Izgradnja kolskog mosta preko Golubinačkog kanala u Fruškogorskoj ulici u Staroj PazoviDirektor Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova, Nedeljko Kovačević obišao je danas radove na izgradnji mosta u Fruškogorskoj ulici u Staroj Pazovi, i tom prilikom istakao značaj uređenja ove putne deonice kako za meštane ovog dela Stare Pazove tako i za poljoprivrednike koji često koriste ovaj deo puta.

Most je betonske konstrukcije, širine 6,60m i dužine 12m, na koji je u petak 05.septembra postavljena ograda sa obe strane. Nakon asfaltiranja koje je u toku pristupiće se farbanju iste. Vrednost ugovorenih radova bez PDV-a iznosi 3 307 565,60 dinara, a izvođač radova je firma „BB GRADNJA MPR“ d.o.o. iz Bajne Bašte.

Na izgradnju mosta se čekalo skoro više od decenije, a jedan od razloga za to jeste pribavljanje potrebne dokumentacije, a nakon dobijanja građevinske dozvole početkom godine usledili su loši vremeski uslovi i problemi sa poplavama te je sve uticalo na pomeranje rokova.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije