• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Bazeni Sportsko-rekreativnog centra u Staroj Pazovi spremni za novu sezonuKao i ranijih godina, naša Opština spremno dočekuje leto i nastupajuću kupališnu sezonu, i ovog puta zahvaljujući blagovremenim pripremama oko uređenja, održavanja, tehničkog opremanja i osposobljavanja bazena Sportsko-rekreativnog centra u Staroj Pazovi, koju je izvršila Direkcija za izgradnju opštine Stara Pazova JP.

„Danas, sa velikim zadovoljstvom, zvanično otvaramo ovogodišnju sezonu na bazenima u Sportsko-rekreativnom centru u Staroj Pazovi. Svi radovi su završeni, bazeni su spremni za sve koji žele da se odmore i rekreiraju u nastupajućim vrelim letnjim danima. Radno vreme bazena biće svakog dana od 10:00 do 19:00 časova, a redovnu kontrolu vode tokom celog leta vršiće Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica“, istakao je povodom otvaranja bazena Nedeljko Kovačević, direktor Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova JP.

Cena dnevnih ulaznica za odrasle iznosiće 300 dinara, a za decu, odnosno mlade od 7 do 18 godina - 150 dinara, dok će sezonske karte, koje će važiti za celu kupališnu sezonu, koštati 5000 dinara za odrasle i 2000 dinara za decu.

Zahvaljujući svim radovima, koji su realizovani, pred ovu i proteklu sezonu, gradski bazeni raspolažu sa proširenim platoom sa oko 200 ležaljki i suncobrana, 12 toalet kabina, sa uređenim adekvatnim parking prostorom za posetioce. U cilju zaštite travnatih površina od gaženja i unošenja prašine na bazene, ali i iz drugih bezbednosnih razloga ceo kompleks je zaštićen ogradom.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije