• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

U Staroj Pazovi Senat privrede Srbije otvorio kancelariju za VojvodinuSenat privrede Srbije otvorio je danas u Staroj Pazovi kancelariju za Vojvodinu. Namera Senata privrede Srbije je da putem centrale u Beogradu, a sada i posebne kancelarije za Vojvodinu, intenzivno radi na unapređenju privrednog ambijenta Srbije sa partnerima iz Austrije i Nemačke.

„Cilj Senata privrede Srbije je promocija izvoza iz Srbije preko Austrije i Nemačke u ostale zemlje Evropske unije i jačanje odnosa sa spoljnotrgovinskim partnerima. Naša namera je da budemo most za saradnju malih i srednjih preduzeća iz Srbije sa preduzećima iz Austrije jer postoji veliki interes austrijske strane da bude prisutna na srpskom tržištu o čemu govori i 290 predstavništava austrijskih firmi u Srbiji“, rekao je Gros i pozvao zainteresovane privrednike da postanu članovi Senata i na taj način brže formulišu potencijalne teme o kojima bi da razgovaraju sa austrijskom stranom i ostvaraju saradnju.

Govoreći o ambijentu i privrednim kretanjima u Sremu, predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović je podsetio da ova Opština spada među privredno najrazvijenije u Srbiji, koja nastoji da svojom otvorenošću i inicijativom prema stranim investitorima, ali i domaćoj privredi kontinuirano stvara bolje i kvalitetnije poslovno okruženje.

„Otvaranje Kancelarija Senata privrede Srbije u Staroj Pazovi je važan korak za nas, jer ćemo i na ovaj način još tesnije povezati postojeće i nove domaće i strane privrednike, ali i dati im neophodnu podršku i sigurnost u ovim kriznim vremenima", istakao je Radinović.

Svečanom otvaranju kancelarije za Vojvodinu u Staroj Pazovi, osim predsednika UO Senata privrede Srbije Ivana Grosa i predsednika Opštine Stara Pazova Đorđa Radinovića, prisustvovali su predstavnici drugih opština, ugledni privrednici iz Vojvodine i cele Srbije.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije