• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb-thumbNa osnovu Rešenja broj: 020-31/2017-II, od 16.06.2017. godine i Rešenja o izmeni Rešenja broj: 020-42/2018-II od 25.06.2018. godine, Komisija za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi, objavljuje Konkurs o dodeli bespovratnih sredstava za investicije u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava u 2018. godini na teritoriji opštine Stara Pazova.

Pravilnikom o dodeli bespovratnih sredstava za investicije u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava u 2018. godini na teritoriji opštine Stara Pazova (u daljem tekstu: Pravilnik) propisuju se namena bespovratnih sredstava, korisnici, obavezna dokumentacija, postupak dodeljivanja bespovratnih sredstava, postupanje s nepotpunim prijavama, kriterijumi za dodelu sredstava, zaključivanje ugovora s korisnicima bespovratnih sredstava, obaveze korisnika sredstava i druga pitanja značajna za realizaciju dela mere 101 iz Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Stara Pazova: Investicija u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava – sektor mleko, sektor meso, sektor voće, grožđe, povrće (uključujući pečurke) i cveće, sektor ostali usevi i sektor pčelarstvo (u daljem tekstu: Program).

Program iz stava 1. ovog člana usvojilo je Opštinsko Veće, a Komisija za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi zadužena je za njegovu realizaciju.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava koji se dodeljuje po Pravilniku i po ovom Konkursu iznosi do 7.000.000,00 dinara. Sredstva iz stava 1. ovog člana dodeljivaće se putem konkursa koji se objavljuje na sajtu opštine Stara Pazova, www.starapazova.rs (u daljem tekstu: Konkurs). Konkurs je otvoren zaključno sa 15.08.2018. godine.

Dokumentacija podneta na Konkurs ne vraća se. Sredstva za podršku investicija prema Pravilniku i po Konkursu dodeljuju se bespovratno. Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 90% od ukupne vrednosti investicije, odnosno vrednosti opreme.

Prilikom obračuna uzima se vrednost investicije bez poreza na dodatu vrednost (PDV).

Preuzmite dokumenta:

Tekst konkursa

Pravilnik subvencije

Zahtev

Izjava

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije