• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb-thumbNa osnovu tačke 2. Rešenja Predsednika opštine Stara Pazova o obrazovanju Komisije za pripremu i obradu konkursne dokumentacije za raspodelu sredstava za podsticaj razvoja preduzetništva, mikro i malih preduzeća na teritoriji opštine Stara Pazova broj 020-16/2017-II od 10.04.2017. godine, Programa lokalno ekonomskog razvoja opštine Stara Pazova 2018-2023 godina („Službeni list opština Srema“, br. 32/17), a u vezi člana 9. Odluke o budžetu opštine Stara Pazova za 2018. godinu („Službeni list opština Srema“, br. 47/17) i Rešenja o opravdanosti dodele državne pomoći male vrednosti (de minimis državna pomoć) broj 020-29/2018- II od 16.04.2018. godine, Komisija raspisuje Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za podsticaj razvoja preduzetništva, mikro i malih pravnih lica.

Konkurs je otvoren od dana objavljivanja na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Stara Pazova, oglasnoj tabli Opštinske uprave opštine Stara Pazova i NSZ – Ispostava Stara Pazova i lokalnim medijima, do utroška sredstava predviđenih za ovu namenu, a najkasnije zaključno sa 31.10.2018. godine.

Preuzmite dokumenta:

Tekst javnog konkursa

Izjava o ranije primljenoj državnoj pomoći

Zahtev za biznis planom

Izjava

Izjava o istinitosti prijavljenih podataka

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije