• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb-voj-praviU skladu sa članom 50. Zakona o planiranju i izgradnji ("Sl. glasnik RS", br. 72/09, 81/09 - ispravka, 64/10 - US, 24/11, 121/12, 42/13-US, 50/13-US, 98/13-US, 132/14 i 145/14) i čl. 54-67. Pravilnika o sadržini, načinu i postupku izrade dokumenata prostornog i urbanističkog planiranja ("Sl. glasnik RS" 64/15), i čl. 5. i 19. Zakona o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu ("Sl. glasnik RS" 135/04 i 88/10) Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine oglašava Javni uvid u nacrt prostornog plana područja posebne namene sistema za vodosnabdevanje „ISTOČNI SREM” i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja prostornog plana područja posebne namene sistema za vodosnabdevanje „ISTOČNI SREM” na životnu sredinu.

Nacrt prostornog plana područja posebne namene sistema za vodosnabdevanje „ISTOČNI SREM” (u daljem tekstu: Nacrt prostornog plana) i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana područja posebne namene sistema za vodosnabdevanje „ISTOČNI SREM” (u daljem tekstu: Izveštaj o strateškoj proceni uticaja), obuhvataju u celosti teritorije opština: Irig, Inđija, Stara Pazova, Pećinci, Ruma, kao i teritoriju grada Sremska Mitrovica (katastarska opština Jarak).

1. Javni uvid u Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja, održaće se u trajanju od 30 dana, od 30. marta 2017. godine do 28. aprila 2017. godine.

Nacrt prostornog plana sa kompletom referalnih karata i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja biće izloženi na javni uvid u gradu/opštinama koje se nalaze u obuhvatu Plana i u prostorijama Pokrajinskog Sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine, Bulevar Mihajla Pupina 16.

Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja biće dostupni na uvid zainteresovanoj javnosti:
- u analognom i digitalnom obliku, u prostorijama organa jedinica lokalne samouprave nadležnim za poslovne prostornog planiranja i urbanizma,
- u digitalnom obliku na zvaničnoj internet adresi Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine.

Javna prezentacija Nacrta prostornog plana i Izveštaja o strateškoj proceni uticaja biće održana u Opštini Irig, u zgradi Opštine Irig, 12. aprila 2017. godine u 11 časova, Sala za sastanke, ulica Vojvode Putnika 1.

Primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja, fizička i pravna lica mogu dostaviti, u pisanoj formi, organima zaduženim za poslove urbanizma u lokalnim samoupravama i Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine na adresu: Bulevar Mihajla Pupina 19, 21000 Novi Sad, u toku trajanja javnog uvida, do 28. aprila 2017. godine.

Javna sednica Komisije za javni uvid održaće se 10. maja 2017. godine u Novom Sadu u zgradi Skupštine AP Vojvodine, sala 1, ul. Vladike Platona BB, sa početkom u 11 časova.

2. U skladu sa odredbama člana 50. Zakona o planiranju i izgradnji, o izvršenom javnom uvidu nadležni organ, odnosno Komisija za planove će sačiniti Izveštaj o objavljenom javnom uvidu i dostaviti ga obrađivaču planskog dokumenta, Nosiocu izrade Plana - Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine i gradovima i opštinama u obuhvatu Plana.

Preuzmite dokumenta:

Nacrt prostornog plana

Posebna namena prostora

Infrastrukturni sistemi

Prirodni resursi i zaštita životne sredine

Zaštita prirodnih resursa i kulturnih dobara

Karta sprovođenja

Izveštaj o strateškoj proceni uticaja prostornog plana na životnu sredinu

Prirodni resursi, zone negativnih uticaja i degradacioni punktovi sa merama zaštite

Zaštita prirodnih dobara

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije