• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb-thumbRegionalni edukativni centar – Banat realizuje projekat „ISTRAŽI SVOJ BIZNIS – FAZA 2“ u partnerstvu sa 7 organizacija iz javnog i privatnog sektora na teritoriji 3 lokalne samouprave: Kikinde, Novog Sada i Stare Pazove. Projekat se realizuje u okviru Programa „Podrška sprovođenju Programa reformi politike zapošljavanja i socijalne politike u Republici Srbiji sa fokusom na politiku zapošljavanja i povećanja zapošljivosti mladih –glavna faza“ koji sprovodi Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, a uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju.

Projektom je predviđeno da ukupno 30 mladih nezaposlenih lica sa teritorije Srema, pohađa osnovnu obuku iz preduzetništva u trajanju od deset dana. Nakon toga će se održati Eliminaciono takmičenje, na kojoj će Stručna komisija odabrati 10 najboljih učesnika sa najboljim poslovnim idejama koji će se kvalifikovati u narednu fazu projekta – Naprednu obuku iz preduzetništva. Tokom dvomesečne napredne obuke, kroz specifičan mentorski rad sa akreditovanim mentorima iz regionalne razvojne agencije i projektnim partnerima iz privatnog sektora, učesnici će kompletno pripremiti i do detalja razviti svoje poslovne planove. Njihove poslovne planove će oceniti Stručna komisija na Finalnom takmičenju i izabrati 4 najbolja učesnika koji će nakon registracije privrednih subjekata dobiti vredne nagrade. Sve obuke će se održavati u Staroj Pazovi. U slučaju dovoljnog broja učesnika, može se formirati grupa i u nekom drugom mestu u Sremu.

Učesnici projekta stiču pravo na:

  • BESPLATNU Osnovnu obuku iz preduzetništva – ukupne vrednosti 345.000 RSD – svih 30 učesnika
  • BESPLATNU Naprednu obuku iz preduzetništva – ukupne vrednosti 172.500 RSD – svih 30 učesnika
  • NOVČANU NAGRADU za četvoro prvoplasiranih na Finalnom takmičenju u bruto iznosu od:
    230.000 RSD (za osvojeno I i II mesto)
    180.000 RSD (za osvojeno III i IV mesto) 
  • NEFINANSIJSKU KONSULTANTSKU PODRŠKU od strane projektnih partnera u prvih godinu dana poslovanja.

Ovim putem pozivamo sva zainteresovana nezaposlena lica, starosne dobi do 30 godina, sa teritorije Srema da dostave svoje prijave za učešće, na adresu:
Regionalni edukativni centar – Banat
Dr. Kornela Radulovića 18
23000 Zrenjanin
sa naznakom “Javni poziv za obuku u oblasti preduzetništva i izbor najboljih poslovnih ideja - SREM” ili na adresu office@recbanat.rs.

Obrazac za prijavljivanje, možete preuzeti na internet adresama: www.starapazova.rs i www.recbanat.rs, ili u prostorijama Nacionalne službe za zapošljavanje u Staroj Pazovi.

Rok za prijavu je otvoren do popune mesta.

Odluka o izboru polaznika objaviće se na sajtu REC Banat.

Detaljnije informacije u vezi sa Javnim pozivom mogu se dobiti na internet stranici: www.recbanat.rs ili putem elektronske pošte: office@recbanat.rs.

Preuzmite dokumenta:

Tekst javnog poziva

Obrazac prijave

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije