• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

1-grb-opstineNa osnovu člana 10. Odluke o načinu pružanja pomoći mladim talentima u oblasti obrazovanja (''Službeni list optšina Srema'', br. 17/10 i 30/14), Komisija za pomoć mladim talentima u oblasti obrazovanja upućuje javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu jednokratne novčane pomoći mladim talentima u oblasti obrazovanja i nauke.

 

Pravo na dodelu pomoći imaju studenti osnovnih i master akademskih studija, kao i studija trećeg stepena starosti do 29 godina sa prosečnom ocenom najmanje 9,00, diploma ''Najbolji student fakulteta'', ''Najbolji student Univerziteta'', uspesi i zvanična priznanja u školovanju, zvanično priznat pronalazački, autorski i inovatorski rad ili prihvaćeni rad na simpozijumu ili kongresu u zemlji i inostranstvu.

Pravo na jednokratnu finansijsku pomoć imaju studenti visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave.

Svi kandidati moraju imati prebivalište na teritoriji opštine Stara Pazova najmanje dve godine i ispunjavati uslove predviđene Odlukom o načinu pružanja pomoći mladim talentima u oblasti obrazovanja („Sl. list opština Srema“, br. 17/10 i 30/14).

Zahtev se podnosi na jedinstvenom obrascu – prijavi, sa obrazloženjem i odgovarajućim pismenim dokazima na šalter br. 1 Opštinske uprave opštine Stara Pazova, Svetosavska 11, sa naznakom: ''Za mlade talente iz oblasti obrazovanja i nauke''.

Rok za podnošenje prijava je od 26.1.2015. do 13.2.2015. godine.

Obrasci se mogu preuzeti sa zvanične internet stranice opštine Stara Pazova ili na info pultu Opštinske uprave opštine Stara Pazova, Svetosavska 11, svakog radnog dana od 7:30 do 15:00 sati.

Nepopunjene i nepotpune prijave neće se uzimati u obzir.

Preuzmite dokument:

Obrazac za prijavu na konkurs za dodelu pomoći studentima-mladim talentima u oblasti obrazovanja

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije