• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

1-grb-opstineNa osnovu člana 76. Zakona o kulturi („Sl.glasnik RS“,br.72/09), člana 9. Odluke o budžetu opštine Stara Pazova za 2015. godinu („Sl. list opština Srema“,br. 30/14) i člana 2. Pravilnika o kriterijumima za raspodelu sredstava za manifestacije, projekte i programe od interesa za opštinu Stara Pazova u oblasti kulture za 2015. godinu broj: 644-1/2015-IV od 12. januara 2015. godine, Predsednik opštine Stara Pazova, raspisuje konkurs za finansiranje i sufinansiranje učešća ili organizovanja kulturnih manifestacija, projekata i programa od interesa za opštinu Stara Pazova za 2015. godinu.

Konkurs je otvoren od 26. januara 2015. godine do 13. februara 2015. godine i objavljuje se na zvaničnoj internet stranici opštine Stara Pazova i oglasnoj tabli Opštinske uprave opštine Stara Pazova.

Konkursna dokumentacija se može preuzeti sa zvanične internet stranice opštine Stara Pazova ili neposrednim preuzimanjem na info pultu Opštinske uprave opštine Stara Pazova. Konkursnu dokumentaciju i predračune predviđenih troškova za realizaciju projekta dostaviti najkasnije do 13. februara 2015. godine, neposredno na pisarnici Opštinske uprave opštine Stara Pazova, Odeljenje za društvene delatnosti, kulturu i informisanje.

Nepotpune i neblagovremene prijave na konkurs neće biti razmatrane.

Preuzmite dokumenta

Konkurs za finansiranje i sufinansiranje učešća ili organizovanja kulturnih manifestacija, projekata i programa od interesa za opštinu Stara Pazova za 2015. godinu

Prijava za konkurs za sufinansiranje organizovanja kulturne manifestacije od interesa za opštinu Stara Pazova za 2015. godinu

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije