• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Na osnovu člana 63. stav 2. Zakona o planiranju i izgradnji ("Sl. glasnik RS", broj 72/09, 81/09, 64/10, 24/2011 i 121/12) i Pravilnika o načinu javne prezentacije urbanističkog projekta („Sl. glasnik RS“, br. 43/2010) OPŠTINSKA UPRAVA STARA PAZOVA, Odeljenje za urbanizam i građenje, OGLAŠAVA: JAVNU PREZENTACIJU URBANISTIČKOG PROJEKTA ZA DOGRADNJU ZGRADE OSNOVNOG SUDA U NASELJU STARA PAZOVA NA KAT.PARC.BR. 606/1 K.O. STARA PAZOVA.

  • 1. JAVNA PREZENTACIJA obaviće se u zgradi opštine Stara Pazova, na oglasnoj tabli, u vremenu od 8,00 – 15,00 časova, svakog radnog dana od 28.11.2014.god. do 05.12.2014. god. (petak).
  • 2. Nosilac izrade predmetnog Urbanističkog projekta je JP “Urbanizam“, Stara Pazova, Svetosavska br. 11/III, a investitor navedenog projekta je Direkcija za izgradnju opštine Stara Pazova, ul.Svetosavska br.11, Stara Pazova.
  • 3. Za davanje obaveštenja o sadržaju javne prezentacije ovlašćena su službena lica Odeljenja za urbanizam i građenje, dipl. prostorni planer Zdravko Milković, kancelarija 18 (prizemlje).
  • 4. Zainteresovana lica mogu u toku javne prezentacije da izvrše uvid u urbanistički projekat, kao i da svoje primedbe i sugestije na planirana rešenja u pisanoj formi dostave Odeljenju za urbanizam i građenje, Svetosavska br. 11, najkasnije do 05. decembra 2014. god.

Preuzmite dokumeta:

Tekst urbanističkog projekta

Tehnički opis

Izvod iz plana

Postojeće stanje

Regulacija i nivelacija

Parterno uređenje

Infrastruktura

Načelnik
dipl. pravnik Miodrag Vuksan

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije