• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: субота, 23. март 2019. год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetДана 01.03.2017. године са почетком у 14:30 часова, у малој сали Беле зграде у Старој Пазови, одржана је 9. седница Радне групе Социјално економског Савета општине Стара Пазова за борбу против сиве економије и рада на црно.

Након усвајања Записника са 8. седнице Радне групе, усвојен је Извештај о раду и утрошку средстава за рад у протеклој 2016. години.

На седници је усвојен предлог Акционог Плана рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно за 2017. годину.

У циљу едукације грађана и привреде, о значају сузбијања сиве економије и мотивацији за поштовање прописа, планирају се наступи у локалним медијима у сарадњи са Националном алијансом за локални економски развој.

Планира се и одржавање Јавне трибине на тему : "Сива економија и рад на црно" ради подизања свести грађана о штетним последицама сиве економије и потреби њиховог укључивања у свеукупну борбу на њеном сузбијању.

Предлог акционог Плана рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно за 2017. годину, разматрати ће Социјално-економски Савет општине Стара Пазова на наредној седници Савета.

СЕКРЕТАР САВЕТА
Миленко Вучиновић с.р

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ РАДНЕ ГРУПЕ
Бошко Совиљ с.р

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије