• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetДана 22.09.2016. године са почетком у 14:00 часова на Комплексима базена у Новој Пазови у оквиру 10. Регионалног сајма привреде одржана је трибина под називом "Сива економија и рад на црно-годишњица примене Закона о инспекцијском надзору" у организацији Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

Учесници трибине расправљали су о појави сиве економије и рада на црно у нашем друштву и негативним последицама таквих појава на запослене, послодавце и државу.

Акценат је стављен на активности државних органа и инспекцијских служби у смислу пуне примене новог Закона о инспекцијском надзору и оствареним резултатима.

Веома запажене презентације о овим појавама у друштву представили су гости - учесници трибине испред НАЛЕД-а, Уније послодаваца Војводине, Савеза самосталних синдиката Војводине, Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије и Социјално-економског савета Републике Србије.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући Савета:
Раде Ерцег с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије