• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetДана 15.10.2015. године у Старој Пазови је одржана 13. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са почетком у 14:00 часова.

Претходно је одржана 13. седница Колегијума Савета, који је разаматрао питања о којима ће расправљати Савет и донео одговарајуће предлоге и мишљење о сваком од питања.

На седници Савет је разматрао и усвојио Записник са претходне 12. Седнице Савета.

Социјално-економски Савет општине Стара Пазова је разматрао Предлог Финансијског Плана за редовно функционисање и рад Социјално-економског Савета општине Стара Пазова у 2016. години.

Предлог Финансијског плана Савета за 2016. годину је сачињен у складу са Упутством – Смерницама који су достављени Савет од Општинске управе - Оделење за финансује општине Стара Пазова.

У складу са утврђеном квотом средстава за рад Савета у 2016. години, сачињен је Предлог Финансијског плана у 2016. години без повећања. Предлог Финансијксог плана за рад Савета у 2016. години су чланови Савета након расправе консензусом усвојили.

Савет је разматрао Информацију о спроведеним активностима наприпреми јавне трибине на тему: "Сива економија и рад на црно" и проблема у обезбеђењу предавача.

Став Савета је да планирану трибину треба одржати у наредном периоду и изнаћи начин да се проблем око адекватних предавача превазиђе.

На седници је разматран одговор Општинског правобранилаштва општине Стара Пазова поводом Иницијативе Социјално-економског Савета општине Стара Пазова, која се односи на разматрање могућности уступања земљишта у индустријској зони уз ауто пут Нови Сад – Београд на кориштење послодавцима општине Стара Пазова.

Општинско Правобранилаштво у одговору на Иницијативу наводи да су предметне непокретности власништво Републике Србије. Преко Дирекције за изградњу општине Стара Пазова раније је поднет предлог Републичкој дирекцији за имовину, за конверзију и преношење права својине над тим земљиштем, како би се исте непокретности без накнаде прибавиле у јавну својину општине Стара Пазова. Након што се спроведе одговарајућа процедура и уколико се наведена имовина прибави у јавну својину оптине Стара Пазова, о томе ће Савет бити благовремено обавештен.

Седница је завршена у 14:45 часова.

СЕКРЕТАР САВЕТА
Миленко Вучиновић с.р.

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ САВЕТА
Јово Бијелић с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије