• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetДана 26.03.2015. године у Старој Пазови је одржана 10. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

На седници је усвојен Записник са 9. Седнице Колегијума и разматран предлог Записника са 10. Седнице Социјално-економског Савета.

Колегијум је разматрао питања која ће бити на дневном реду 11. седнице Савета. Колегијум је разматрао допис који је Савету упутило Општинско веће општине Стара Пазова. У прилогу је Савету достављено мишљење Општинског правобраниоца општине Стара Пазова о статусу имовине општине Стара Пазова која је дата на управљање ,,Рекреатурс,, а.д. из Београда. Ово питање наћи ће се на дневном реду предстојеће седнице СЕС-а, која ће се одржати у априлу 2015. године. Претходно ће се обавити разговор са Ј.П. Општинска стамбена агенција и по потреби позвати одговарајућег представника на седницу.

Савез самосталних синдиката општине Стара Пазова, као социјални партнер у Савету је делегирао питања о којима ће расправљати Савет. Колегијум Савета је оставио рок до 05. априла 2015. године, социјалним партнерима Унији послодаваца и локалној управи, за делегирање тема о којима ће расправљати Савет.

Дана 10. марта 2015. године, одржана је 7. седница Радне група за борбу против сиве економије и рада на црно. На истој је поднесен Извештај о раду у 2014. години и уручена Публикација о раду, која је штампана у складу са Акционим Планом рада Радне групе. Чланови Радне групе су активно учествовали у креирању Плана рада и активностима усмереним на реализацију активности из Плана рада Радне групе за 2015. годину.

СЕКРЕТАР САВЕТА
Миленко Вучиновић с.р

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ САВЕТА
Јово Бијелић с.р

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије