• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Одржана заједничка седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова и Радне групе СЕС-аДана 24. септембра 2014. године у Старој Пазови одржана је заједничка седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова и Радне групе СЕС-а,за борбу против сиве економије и рада на црно.

Седница је одржана у Белој згради, Словенски трг бб, у Старој Пазови са почетком у 15,30 часова.

Разматрани су и усвојени: Записник са 5. седнице Колегијума Савета и Записник са 4. Седнице Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно.

Чланови Колегијума Савета и Радне групе су упознати са анализом Анкете на тему: "Сива економија и рад на црно". Анкету је Радна група спровела међу запосленима, незапосленима и послодавцима на подручју општине Стара Пазова. Подаци и упоредне вредности добијене анализом Анкете бити ће презентоване јавности кроз реализацију Јавне трибине.

Велика пажња у раду седнице посвећена је активностима које претходе, а односе се на реализацију Јавне трибине о "сивој економији и раду на црно". Договорене су смернице и задаци које је потребно урадити на организовању промотивних и организационих послова, са циљем успешне реализације планираног.

Јавна Трибина "Сива економија и рад на црно" ће се одржати дана 09.октобра 2014. године са почетком у 14,30 часова, на Регионалном сајму привреде, који се организује у оквиру комплекса базена у Новој Пазови.

Реализацију ове трибине спроводи Социјално - економски савет општине Стара Пазова у сарадњи са Пореском управом Републике Србије, Министарством рада Републике Србије, Министарством трговине Републике Србије, Савезом самосталних синдиката Војводине и Унијом послодаваца Србије. Представници наведених институција ће узети активно учешће у раду Трибине.

Очекује се присуство и активно учешће заинтересованих субјеката у раду Трибине.

СЕКРЕТАР САВЕТА: Миленко Вучиновић с.р.

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ САВЕТА: Марина Љубинковић с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије