• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Одборници СО Стара Пазова се одрекли месечне накнаде за настрадале у поплавамаНа данашњој, 19. редовној седници одборника СО Стара Пазова, уз дневни ред и најважнија текућа питања, након уводног сагледавања тешког стања у коме се, услед трагичних временских непогода, нашао велики број локалних самоуправа у нашој земљи, свих 48 одборника су се у циљу помоћи једногласно одрекли својих месечних накнада у појединачном износу од 20.000 динара.

Председник СО Стара Пазова Радоје Благојевић је пре свега у уводној речи седнице изразио жаљење и позвао све одборнике да и у наредном периоду заједно са свим суграђанима максимално покажу солидарност и срдачност, као што је то било и у претходном периоду од проглашења ванредне ситуације.

„Грађани наше Општине дали су свој изузетан допринос, како у директним акцијама на угроженим подручјима, тако и у прикупљању материјалне помоћи и прихвату евакуисаних грађана. Велику улогу одиграо је и Општински Штаб за ванредне ситуације, али није потребно истицати посебно било кога до самих грађана, који су на достојан и достојанствен начин показали хуманост и одговорност, међу којима смо и сви ми одборници. Дужни смо да у времену које је пред нама одржимо овакво расположење усмерено ка онима који су услед временске стихије остали беспомоћни, како би организовано, плански и ефикасно наставили да помажемо. Сви смо свесни да се последице неће санирати једном или појединачном донацијом за пострадале, зато Вас молим да заједно свим снагама ову трагедију умањимо колико је могуће“, истакао је Радоје Благојевић, председник СО Стара Пазова, а затим подсетивши на људске жртве позвао све одборнике да и минутом ћутања одају почаст и саучешће породицама пострадалих.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије