• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna od aprila meseca moguca prijava dece u predskolskim ustanovama na teritoriji opstine stara pazova poletarac i radost elektronskim putemГрађани општине Стара Пазова ће моћи, од тренутка расписивања Конкурса, односно од априла месеца ове године, електронским путем, на потпуно бесплатан начин, да пријаве децу за упис у предшколске установе „Полетарац“ и „Радост“.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе, што значи да родитељи више неће морати да одлазе на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ ће пријаву моћи да обаве електронскм путем на Порталу еУправа.

Од ове године услуга ће бити омогућена у 140 градова и општина као лакши, бржи, потпуно бесплатан начин пријаве детета у предшколску установу.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем електронског обрасца, а прилагање неопходних докумената као што су Извод из матичне књиге рођених, Пребивалиште и Уверење о запослењу није потребно, јер се аутоматски прибављају. У овом тренутку је у току имплементација ове услуге у свим градовима и општинама у Србији.

Процедуру уписа Вашег детата можете извршити на наведеном линку од тренутка када буде расписан Конкурс за упис деце у вртић на територији наше општине, односно од априла месеца ове године.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије