• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: уторак, 22. мај 2018. год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-opstina-stara-pazova-nagradila-zok-jedinstvo-zahvalnost-za-istorijski-uspeh-osvojen-51-kup-srbijeУ згради Општине Стара Пазова организован је свечани пријем за одбојкашице и чланове стручног штаба женске селекције ОК „Јединство“ из Старе Пазове, који су недавно освојили 51. КУП Србије и тиме остварили историјски успех за екипни спорт у општини Стара Пазова.

Председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, овом приликом, уручио је одбојкашицама и стручном штабу пригодне поклоне и плакете, захвалио се тиму на сјајним резултатима и истакао да је наша Општина увек била посвећена спорту те да ће и убудуће издвајати потребна средства за све спортове и клубове како би се што више деце бавило спортом.

„Честитам још једном целом тиму на историјском успехи и освојеном пехару. Захваљујем вам се што сте овим сјајним резултатом подигли углед Општине Стара Пазова, као средине у којој постоје сви неопходни услови за тренирање и низање успеха. Надам се да ће вам ови поклони бити подстрек за даља такмичења, те да ћете нам у нашу Стару Пазову донети још већи и значајнији трофеј. Ово је само мали знак пажње којим желимо да вам покажемо да вас пратимо и бодримо. Ми ћемо и даље наставити да улажемо у спорт, клубове и спортске објекте, јер сматрамо да спорт промовише здраве животне навике код омладине“, нагласио је председник Радиновић.

Председник ОК „Јединство“, Богдан Мамузић, захвалио се тиму на труду који је уложио у борби за титулу и Општини Стара Пазова на великој помоћи, без које овај клуб и шампионски тим не би остварио овакве резултате. Пригодне поклоне, плакете и цвеће за женски део екипе и елегантне кожне новчанике, каишеве и роковнике за мушки део екипе, заједно са председником Радиновићем доделио је начелник одељења за спорт и омладину, Велибор Катић.

Подсећамо, историјски успех ЖОК „Јединство“ остварио је 19. фебруара, када је победио у финалу 51. КУП-а Србије, „Динамо“ из Панчева са убедљивих 3:0 и по први пут донео овај трофеј у Стару Пазову.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије