• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-otvoren-maxi-supermarket-u-staroj-pazoviГрађани Старе Пазове од данас имају могућност да се свакодневно снабдевају и у новом Макси супермаркету, у који је инвестирано око 700.000 евра. У овом продајном објекту отворено је 29 нових радних места, а отварању је поред Џона Кирициса, генералног директора компаније Делез Србија, Слободана Рудана, потпредседника за развој пословања, присуствао и председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, са својим најближим сарадницима, Гораном Савићем, помоћником председника за економски развој и Недељком Ковачевићем, директором Дирекције за изградњу ЈП.

Нови Макси супермаркет поред одељења свежег воћа и поврћа, деликатеса и сирева, пекаре и ринфузних производа, нуди и широк асортиман најпознатијих домаћих и иностраних производа, као и Делезових приватних робних марки: Premia, 365, Care, Од наше земље, итд.

„Стара Пазова и наши грађани, са овим објектом, добијају више могућности да се добро и квалитетно снабдеју неопходним намирницама, а по свему што смо могли видети, у оквиру супермакета је одлична понуда производа и разноврсност асортимана. Компанија Делез Србија је све присутнија у нашој Општини и један од најзначајнијих инвеститора са којим имамо изузетно коректан однос. Настојаћемо да обостраном сарадњом и убудуће допринесемо новим заједничким успесима“, нагласио је председник Радиновић након отварања супермаркета, које је изазвало велико интересовање грађана.

„Изузетно нам је драго што смо наставили да улажемо у ову општину после највеће инвестиције у овом региону, отварања Дистрибутивног центра чија је вредност 50 милиона евра. Стара Пазова од данас има и место за куповину у складу са светским стандардима малопродаје у коме ће, верујем, грађани сваког дана уживати у куповини“, каже Слободан Рудан, потпредседник за развој пословања Делез Србија.

Поред модерног дизајна, нови Макси карактерише функционална опрема која служи очувању свежине и квалитета намирница, која због савремене технологије има смањен утицај на животну средину. Објекат је изградио локални извођач Max Invest Gradnja d.o.o из Старе Пазове, а целокупна површина објекта се простире на 905 метара квадратних и има припадајући паркинг са 27 места.

Укратко о компанији

Делез Србија је чланица међународног трговинског ланца Делез Групе, чије је седиште у Белгији и који послује на три континента: Европа, Америка и Азија. Делез Србија послује кроз формате Maksi supermarket, Mini Maksi, Tempo, Tempo Express i Shop&Go, а укупна мрежа броји више од 390 продајних објеката.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије