• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-za-vest-paketici-za-decu-istocne-slavonije-2015Општина Стара Пазова, на челу са председником Ђорђем Радиновићем, одазвала се још једној у низу бројних хуманитарних акција ван граница своје територије, овог пута придруживши се акцији организације „Чувари српског идентитета и српске традиције“ из Борова у Републици Хрватској.

Својом донацијом светосавских пакетића, Општина је дала допринос прослави празника Св. Саве, намењених за 500 деце са простора источне Славоније, Барање и западног Срема, чији је организатор Епархија осјечкопољска и барањска Српске Православне Цркве.

Делегацију коју су, поред председника Општине, чинили Богдан Миљевић, председник ИО Савета МЗ Стара Пазова и Душан Сарапа, члан Општинског већа Општине Стара Пазова у Белом Манастиру срдачно је дочекао епископ осјечкопољски и барањски Господин Лукијан, а поред сусрета и пријема одржана је и служба у манастирској цркви, којој су присуствовали сви гости.

Свечана подела пакетића и дарова за децу, уз пригодну академију и програм одржана је на Светосавској Академији у Вуковару, у недељу 25. јануара, коју је организовала поменута Епархија Српске Православне Цркве са својим свештенством и народом.

Његово Преосвештенство епископ Лукијан још једном дубоко је захвалио свим људима добре воље, нарочито представницима старопазовачке Општине, који су ове године донели посебну радост међу најмлађе, не само бригом као братским солидарним гестом, већ и личном посетом, која ће свима задуго остати у сећању.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије