• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Пилоти 204. бригаде ивањичком селу Кушићи и нова сарадња туристичких организацијаПрипадници 204. ваздухопловне бригаде, заједно са студентском хуманитарном организацијом „Осмех на дар“ и Туристичком организацијом општине Стара Пазова, приредили су недавно у Кушићима незабораван дан за 150 ученика ОШ „Мајор Илић“ и њихових вршњака из околних места ивањичког краја.

Главна атракција за основце било је слетање хеликоптера „газела“ 890. мешовите хеликоптерске ескадриле „Пегази“ и сусрет са пилотима и механичарем-летачем. Посаду, предвођену потпуковником Мирославом Зечевићем, командантом ескадриле, малишани су окружили одмах по слетању хеликоптера и заустављању мотора, постављајући им најразличитија питања.

У школској сали, која је била премала да прими све заинтересоване ученике, родбину и пријатеље, тим из 204. бригаде одржао је отворени школски час с циљем промоције позива војног пилота. Највише пажње, поготову млађих ученика, привукао је пилот надзвучног авиона „миг-21“ комплетно одевен и опремљен за лет.

Захваљујући студентској хумантитарној организацији „Осмех на дар“, школа „Мајор Илић“ у Кушићима богатија је за 250 књига, коју су активисти ове организације прикупили и донирали за школску библиотеку. Као део пројекта „Војни стоматолог на селу“, стоматолог 204. бригаде Бранислав Видовић прегледао је ученике и одржао надахнуто предавање о нези зуба и превенцији зубних болести.

Овом приликом Туристичка организација општине Стара Пазова започела је сарадњу на повезивању и размени са Туристичком организацијом општине Ивањица, а у циљу међусобног промовисања и рада на пласману туристичких програма обе општине.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије