• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Нови таленти тринаестог - Мини Тини фестаПротекли викенд ће за Пазовчане бити упамћен по правом музичком спектаклу, који су приредили учесници традиционалног „Мини Тини феста“. На, тринаестом по реду, Фестивалу уз вешту и професионалну координацију прослављеног водитеља Миње Суботе, наступило је 22 такмичара, међу којима су се издвојили најталентованији.

Организатори ове популарне музичке манифестације је Центар за културу Стара Пазова са покровитељством Општине Стара Пазова, а од посебног значаја је и сарадња у реализацији са основним школама са територије Општине.

Прво место на тринаестом „Мини Тини фесту“, у „Мини“ катагорији освојио је дует Невена Гајин и Саша Плавић из Нове Пазове. Прву награду у „Тини“ категорији освојила је Исидора Ђурић из Нових Бановаца. Због великог броја талентоване деце, жири у саставу Олга Таталовић, Пеђа Ракић и Јован Адамов, доделио је две треће награде у „Тини“, две специјалне у „Мини“ и чак три специјалне у „Тини“ категорији.

Награђенима су дипломе и пехаре уручили Биљана Чавић, начелница општинског Одељења за друштвене делатности, културу и информисање и Владимир Керкез, директор старопазовачког Центра за културу. У ревијалном делу наступиле су прошлогодишње победнице Марија Радивојевић и Емилија Деспот, деца из ПУ „Фантазија“ из Батајнице и плесна група „Мачкице“ из Голубинаца. Захваљујући домошљатости организатора „Мини тини фест“ је ове године имао посебан новитет, а то је директан пренос манифестације за све грађане и пролазнике преко великог ЛЕД екрана на платоу испред Позоришне сале.

Више о Фестивалу

Под називом „Мини Тини фест“ креативни тим Ј. Адамов/М. Субота први пут је организовао такмичење вокалних солиста основних школа у Суботици, 2001. године. Већ наредне године Центар за културу општине Стара Пазова прихвата организацију ове дечије манифестације са намером да овакав вид такмичења ученика основних школа прерасте у дугорочнији вид ангажовања не само деце-учесника него и наставника, родитеља, пријатеља.

„Мини Тини фест“ спада у ред нетипичних дечијих фестивала јер за разлику од сличних акценат је на извођачу и извођачкој вештини. То је, значи, такмичење вокалних солиста, ученика основних школа. Постоје многи фестивали дечијих песама на којима се такмиче композитори, али је ово једини фестивал на коме се такмиче само деца извођачи.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије