• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

8. Регионални сајам привреде у Новој ПазовиУ четвртак, 09. октобра почиње осми Регионални сајам привреде у Новој Пазови, који је прошле године постигао значајан успех окупивши око 100 излагача, домаћих, али и страних учесника, из области металне и пластичне галантерије, прераде дрвета, хемијске индустрија, ИТ опреме, грађевинарства, текстила, обуће, прехрамбене индустрије, механизације, пољопривреде, туризма и угоститељства.

Циљ сајма je да се на једном месту окупи што већи број успешних пословних људи и грађана, чиме се омогућава размена информација и директно успостављање пословних контаката у корист даљег развоја приватног предузетништва на територији Општине и региону Срема.

И ове године очекује се интересовање бројних успешних привредника, затим привредника који су у успону свог пословања, који желе да се представе широкој публици различитих интересовања и области, као и представницима најјуже повезаних струка и делатности.

Будите и Ви део излагачког миљеа овогодишњег Регионалног сајма привреде. Уврстите се међу оне који се истрајно боре за своје место у великој тржишној утакмици! Све додатне информације можете видети на интернет презентацији сајма на адреси: sajamprivrede.starapazova.rs.

За учешће се можете пријавити попуњавањем и доставом формулара

Добро нам дошли јер ...

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије