• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Наставак значајних инвестиција у Општини Стара ПазоваСвечаним полагањем камена темељца у четвртој индустријској зони Општине Стара Пазова, компанија Делта холдинг је обележила почетак изградње будућег дистрибутивно-логистичког центра, који ће се налазити у непосредној близини новог регионалног дистрибутивног центра трговинског ланца Делез Групе.

Камен темељац су свечано поставили Мирослав Мишковић, председник Делта Холдинг компаније и председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић.

Дистрибутивни центар ће бити намењен за прехрамбене производе и робу широке потрошње, а инвестиција износи 10,2 милиона евра.

Присутнима се обратио Дејан Јеремић, потпредседник Делта Холдинга за оперативне послове. „Велико је задовољство што почињемо још један важан пројекат у Општини Стара Пазова, а један од разлога је и изузетна сарадња коју смо остварили са локалном самоуправом и њеним руководством. Морам истаћи да смо све административне потребе и неопходне дозволе остварили у рекордном року што ће допринети да планирамо брзу реализацију поменуте инвестиције“, истакао је Јеремић, а потом и додао да се очекује да ће објекат бити завршен до краја јануара 2015. године уз капацитете за 400 нових радних места.

„Стратегија наше локалне самоуправе је да ефикасност администрације, рад и предусретљивост према заинтересованим инвеститорима буде један од најважнијих приоритета. На овај начин постајемо поуздани партнери отварајући могућности за нове инвестиције, нова радна места, што је сигуран пут ка јачој и стабилнијој привредној клими у нашој Општини. Свесни смо да свака нова инвестиција, у овом тешком времену, значи много, али и да смо на себе преузели велики и веома захтеван задатак, да стварамо боље услове за живот свих суграђана. Посебна награда за рад наше локалне самоуправе, рад мојих најближих сарадника и мене лично су управо овакве инвестиције, које ће нашу Општину учинити још развијенијом и помоћи да омогућимо сигурну егзистенцију за што више Пазовчана“, поручио је на свечаности Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова.

Површина објекта ће бити 20.400м2, са могућношћу да се у другој фази изгради још 14.500 квадрата складишног простора. Комплекс ће имати 26.000 палетних места и 30 утоварних рампи. Из овог дистрибутивног центра свакодневно ће се отпремати роба за 15.000 купаца широм Србије, међу којима су и трговински ланци Делез и Идеа. Послове заступања, увоза и дистрибуције робе широке потрошње компанија реализује сарађујући са реномираним партнерима као што су: Beiersdorf (Nivea, Hansaplast, Eucerin), Diageo, SC Johnson, Gala, Ferrero, Buitoni.

Фотографије:

Прилог са РТВ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије