• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Састанак руководства Општине Стара Пазова и делегације Руске ФедерацијеДелегација Јарославске области из Руске Федерације боравила је крајем прошле недеље у посети Влади Републике Србије и посети Општини Стара Пазова. Овај пријатељски сусрет био је прилика за важне разговоре и међусобну размену искустава чланова делегације и представника старопазовачке самоуправе.

Делегацију Русије су предводили Иља Владимирович Осипов, вицепремијер Државне Думе Јарославске области, и председник јарославског огранка партије “Јединствена Русија” и Анатолиј Иванович Лисицин члан Савета Руске Федерације (1994-2007 први Губернатор Јарославске области), Хитрова Олга, посланица Државне думе Јарославске области и председница Одбора за културу, туризам и спорт, Крупин Михаил Љвовић, заменик председника Одбора за буџет и финанасије Думе Јарославске области.

Састанак руководства Општине Стара Пазова и делегације Руске ФедерацијеДелегацију су примили Горан Савић, помоћник председника општине за економска питања и стратешки маркетинг, Драгољуб Трифуновић, помоћник председника Општине за међунационалне односе и регионалну сарадњу, Недељко Ковачевић, директор Дирекције за изградњу и директор Урбанизма Драгиша Лајевић, а разговарало се о различитим потенцијалима општине Стара Пазова и могућој економској сарадњи у периоду који долази.

На овом двочасовном састанку, након презентације која је представљена члановима делегације, још једном се показало велико интересовање коју Влада Русије негује ка Србији и њеном даљем привредном развоју као и будућој сарадњи у различитим аспектима.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије