• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Петнаеста седница Скупштине општине Стара ПазоваУ петак, 29. новембра 2013. одржана је, петнаеста по реду, седница Скупштине општине Стара Пазова. Одлуком скупштинске већине прихваћена је Одлука о ребалансу овогодишњег буџета, којом је утврђен укупан обим буџета за 2013. од три милијарде 336 милиона 154 хиљаде динара, затим прихваћена је Одлука о утврђивању елемената пореза на имовину и допуну Статута Дирекције за изградњу.

На дневном реду су се нашли и Извештаји о реализацији годишњег плана рада Предшколских установа „Полетарац“ и „Радост“.

Одборници су прихватили Измене и допуне Плана детаљне регулације Лог центра у Новим Бановцима и Одлуку о утврђивању потреба за решавање стамбених питања избеглица.

Посебно значајна тачка је била и усвајање Локалног акционог плана за унапређење положаја Рома у старопазовачкој општини од 2013. до краја 2015. године. Акциони план представља стратешки циљ закључно са 2015. године по питању интеграције Рома, у сегментима образовања, запошљавања, здравства и становање.

Скупштина је усвојила Пословник о раду, док је Мирослав Јовановић, досадашњи вршиоц дужности, именован за директора ЈП "Општинске стамбене агенције Стара Пазова".

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије