• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Делегација старопазовачке Општине на свечаности поводом  Дана Општине Бачки ПетровацУ уторак, 15. октобра делегација Општине Стара Пазова била је гост Општине Бачки Петровац поводом обележавања Дана ове Општине. Као и претходних година, за кључни догађај одабрана је седница Скупштине општине Бачки Петровац, која је поред церемонијалног дела подразумевала и сусрет и разговор одабраних званица и представника ове локалне самоуправе. У име Општине Стара Пазова свечаности су присуствовали председник СО Стара Пазова Радоје Благојевић, заменик председника СО Стара Пазова Љубан Скопљак, секретар СО Невенка Чмелик и начелница за спорт, омладину и културу Општине Стара Пазова Љибушка Лакатош.

На седници је, између осталог, такође извршена и презентација активности Општине Бачки Петровац, размена релевантних информација између представника општина Стара Пазова и Бачки Петровац, као и упознавање са радом Управе ове Општине.

Представници обе локалне самоуправе су током овог важног једнодневног сусрета још једном дошли до заједничког закључка о важним, али и сличним развојним циљевима општина, које настоје да својим радом, свако на свом терену, на најбољи начин допринесу даљем развоју, пре свега региона Бачке и Срема, а затим и Србије.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије