• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Председник Србије Томислав Николић посетио Орлове у Старој ПазовиПредседник Србије Томислав Николић боравио је данас у посети Спортском центру Фудбалског Савеза Србије у Старој Пазови. Повод ове посете био је сусрет са фудбалерима репрезентације Србије пред меч против Хрватске, који ће се одржати у петак, 6. септембра на стадиону Црвене Звезде.

Овом приликом председник Србије се поред стручног штаба Орлова сусрео и са челницима Фудбалског савеза Србије, а председника Србије је дочекао и председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић.

У свом обраћању играчима председник Николић им је пожелео много среће у дуелу против Хрватске и успех у квалификацијама за Мундијал 2014. године.

"Верујем да овом посетом нећу донети ни победу ни пораз, али желео бих да се радујемо у петак после утакмице. Ако сам ја скупио храброст да одем на утакмицу значи да имам поверења у тим који ће истрчати на терен. Ако будете играли добро, радоваћемо се чак и ако не победите, јер ви сте најбоље што Србија има", рекао је, између осталог, председник Србије, упућујући тиме подршку фудбалерима и стручном штабу.

Председнику Томиславу Николићу су на пријему у Старој Пазови уручени и поклони. Од председника ФСС-а Томислава Караџића је добио плакету, а од селектора Михајловића тренерку репрезентације. Капитен Бранислав Ивановић поклонио му је дрес са бројем 10, док му је заменик капитена Александар Коларов поклонио лопту са потписима репрезентативаца.Током ове посете за председника наше земље је уприличен и обилазак објекта Спортског центра.

Погледајте галерију фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије