• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Поклон прибори и књиге за све ђаке прваке старопазовачке ОпштинеЂорђе Радиновић, први човек старопазовачке Општине пожелео је данас свим ђацима са територије Општине успешан наставак школовања, а посебне честитке и жеље за срећан полазак у школу и много лепих тренутака у будућем школовању, упутио је ђацима првацима, којих је ове године укупно 676.

Општинска управа на челу са председником Општине припремила је ове године за ђаке прваке, поклон школски прибор и књиге „Прварица“ и „Мој завичај“, које им ће им послужити као помоћна средства у савладавању градива и стицању нових знања. Како би на најбољи начин поздравио прваке и лично им упутио лепе жеље и своју подршку, председник Радиновић је данас, првог радног дана школе, посетио ОШ „Слободан Савковић“ у Старим Бановцима и ОШ „Херој Јанко Чмелик“ у Старој Пазови. Осим председника дружењу са ђацима присуствовале су и начелница за друштвене делатности Милка Симић и начелница за спорт, омладину и културу Општине Стара Пазова, Љибушка Лакатош, које су заједно са њим уручиле поклоне, док су посебно изнеђење били слаткиши.

У свом кратком обраћању ученицима председник Радиновић им је пожелео да се брзо и успешно прилагоде новим обавезама, али и да се труде да буду добри и узорни ђаци. Текст честитке коју је од председника добио сваки ђак, који је данас први пут сео у ђачку клупу, завршава се поруком: „Срећан полазак у школу, пуно нових знања, лепих другарстава и успеха у учењу жели вам Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова“.

Погледајте галерију фотографија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије