• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Обележена Крсна слава и заштитник Старе Пазове Св ИлијаМесна заједница Стара Пазова синоћ је обележила градску славу, Светог Илију свечаношћу која је уприличена на расаднику „Брест“ у Старој Пазови. Свечани обред сечења славског колача са представницима Месне заједнице обавио је протојереј Срђан Ђурђевић, старешина Храма Светог Илије, уз саслужење Николе Деспота, свештеника старопазовачког.

Славу Месне заједнице Стара Пазова својим присуством увеличали су председник Oпштине Ђорђе Радиновић са сарадницима, пријатељске делегације из Словачке, Пољске и Хрватске, представници локалне самоуправе, месних заједница, јавних предузећа и установа, културно- уметничких друштава, удружења грађана и волонтери из Међународног кампа „Брест”. Госте је поздравио др Мишо Филип, председник Савета.

По установљеној традицији на манифестацији су најуспешнијим Старопазовчанима уручене Плакете и Повеље Месне заједнице. У области социјално–хуманитарног рада награда је додељена Мирјани Соколовић, социјалној радници, за изузетан допринос у области културе награде су уручене: Мирославу Кожику, глумцу и редитељу и Мартину Пребуђили, писцу и новинару, у области спорта награђени су: Александар Инђић, шаховски велемајстор, и Марта Биреш, јуниорска репрезентативка Србије у стрељаштву, док су у области новинарства награде добили: Матеј Бзовски и Јано Заборски. Стефану Мачку, Стефану Кандићу и Ивану Агарском, ученицима генерације основних школа „Бошко Палковљевић Пинки“, „Симеон Араницки” и „Херој Јанко Чмелик” и Живковић Жикици, најбољем ученику ШОСО „Антон Скала“ из Старе Пазове додељене су новчане награде у износу од 20 хиљада динара.

У богатом културно - уметничком програму учествовали су: Градски тамбурашки оркестар, културно-уметничка друштва „Бранко Радичевић” и „Херој Јанко Чмелик“, фолклорни ансамбл “Дукат” и дечји фолклорни анасамбл из града Ровинка из Словачке Републике.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије