• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

OBO Betterman свечано обележио 15 година пословања у СрбијиПозната немачка Компанија OBO Betterman обележила је свечаним догађајем у свом пословном објекту, надомак Спортског центра ФСС-а у Старој Пазови,15 година од почетка пословања у Србији, кao и 102 године од оснивања компаније од стране Франца Бетермана.

Поред великог броја сарадника, пословних партнера и пријатеља, свечаности су присуствовали челни људи компаније у Србији, као и руководство из Немачке уз запослене компаније из околних земаља. Добродошлицу су пожелели директор компаније у Србији Саша Клашић, директор компаније Андреас Бетерман, као и председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић.

„Имам посебну част и изузетно задовљство да присуствујем отварању Вашег новог пословног објекта и 15-годишњици успешног пословања у Србији. Све то има још већу димензију, јер сте за место улагања одабрали нашу Општину и тиме нам указали посебну част препознавши Стару Пазовукао место сигурних улагања у доба великих ризика.Вашим избором пружили сте нам могућност да у будућој сарадњи потврдимо да смо били Ваш прави избор, а то ће бити још један пример добре праксе да је инвестирање у нашу Општину уносно. Наша локална самоуправа има још једног квалитетног члана пословне заједнице који ће заједно са нама градити бољу будућност Старе Пазове,“ поручио је у свом обраћању председник Општине Ђорђе Радиновић.

Компанија OBO Bettermanу Србији лидер је у снабдевању електросистемима одакле покрива и тржишта у Црној Гори, Македонији и Босни и Херцеговини уз подршку пословању и на територији Албаније.Са преко 3000 запослених на 60 тржишта у свету годишњи промет компаније достиже 400 милиона еура, а број производа којим располаже је око 30.000 у седам производних сегмената. Пословни објекат у Старој Пазови заузима 1800м2 магацинског и око 600м2 простора.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије