• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Ново комби возило Дому здравља у Старој ПазовиКако би поспешила ефикасност у раду и омогућила што бољу услужност за грађане и пацијенте Општина Стара Пазова обезбедила је комби возило за потребе Дома здравља "Др Јован Јовановић Змај" у Старој Пазови. Приликом кратког сусрета, који је данас у преподневним часовима уприличен испред зграде Дома здравља, возило је директору др Ради Инђићу уручио председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић.

„Узимајући у обзир да дужности и обавезе нашег Дома здравља покривају велики део територије постојала је велика потреба за новим возилима, које ће олакшати наше свакодневне, често хитне и непредвидиве интервенције. Захвални смо Општини што је преузела иницијативу да и на овај начин подржи наш рад и помогне да грађанима пружимо што адекватнију и ефикаснију негу. Ово возило ће бити намењено за превоз свих наших пацијената, нарочито оних којима је неопходан транспорт за дијализу. Још једном захваљујемо Општини и њеном председнику на овој значајној донацији, која ће сачувати многе животе наших грађана“, изјавио је др Рада Инђић, директор Дома здравља.

„Донација овог возила је још једна од активности подршке Општине које смо предузели када је наше здравство у питању. Након обнављања и неопходних грађевинских радова на амбулантама у околним местима Војки, Голубинцима, Белегишу и Старим Бановцима, следеће у плану за обнову имамо знатно захтевније објекте у Старој и Новој Пазови. Заједно са руководством Дома здравља настојимо да препознамо кључне проблеме и да их потом решавамо у што краћем року, јер су добри услови за рад лекара, самим тим и лечење наших грађана нешто што доживљавамо као своју обавезу“, поручио је приликом уручења возила председник Општине.

Поред поменутог возила старопазовачки Дом здравља је, посредством Министарства здравља Републике Србије, у оквиру донације Европске Уније недавно добио и једно мање возило за потребе палијативног збрињавања пацијената и кућне неге. Ово возило је нарочито намењено за грађане који се, код својих домова, опорављају након изласка из болница и оперативних захвата.

Директор Дома здравља се на крају осврнуо и на друге пројекте који су у плану за наредни период уз изузетну захвалност за донирана возила која ће од данас бити на услузи грађанима и њиховим потребама.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије