• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Дирекција за изградњу општине Стара Пазова покренула своју презентацију на интернет мрежиОбавештавамо Вас да је у среду, 29. маја 2013. године Дирекција за изградњу општине Стара Пазова ЈП покренула веб сајт који се налази на интернет адреси www.direkcijapazova.co.rs. Циљ отварања нове и савремене странице овог јавног предузећа је постизање квалитетне и ефикасне комуникације превасходно ка грађанима, али и свим субјектима који су укључени или желе да се укључе у рад Дирекције и пројекте које реализује.

Да подсетимо, Дирекција за изградњу општине Стара Пазова ЈП је задужена за планирање и спровођење капиталних инвестиција на територији општине, а међу којима су: уређивање и коришћење грађевинског земљишта, праћење обавеза физичких и правних лица по основу уређивања и коришћења грађевинског земљишта, спровођење поступка давања грађевинског земљишта у закуп, вршење послова одржавања и изградње инфраструктуре, локалних путева, сабраћајне сигнализације итд.

„Живимо у времену када су информације добиле велики значај и улогу у друштву. Кроз сва јавна гласила обавештавамо грађане о активностима које спроводимо, а које се у надлежности Дирекције и верујемо да ћемо на тај начин, радом али и својом отвореношћу ка свима, кроз јавну доступност информација, још једном показати да смо решени да у сарадњи са Општинском управом Општине Стара Пазова урадимо што више за интересе грађана и побољшање услова за живот на територији наше општине“, поручио је Недељко Ковачевић, директор Дирекције за изградњу општине Стара Пазова.

Веб сајт је креиран од стране стручног тима Одељења за информационе технологије и комуникације Општине Стара Пазова. Сајт је урађен по последњим стандардима веб дизајна и у складу са визуелним идентитетом Дирекције. Доступан је са свих интернет претраживача (browser-а) и прилагођен је како за десктоп и лаптоп рачунаре, тако и за мобилне уређаје најновијих технологија (smartphone, tablet). Изнад свега интернет страница Дирекције за изградњу ће бити редовно допуњаванa извештајима о завршеним пројектима и пројектима који су у плану реализације са могућношћу увида у будући изглед објеката, радова (прототипи и тродимензионални прикази). Такође, доступне ће бити и све информације о јавним набавкама на које заинтересоване фирме могу да се јаве, а поред тога на секцији странице под насловом Питајте Дирекцију привредни субјекти и грађани ће имати могућност да електронским путем поставе своја питања или доставе предлоге.

Посетите нас на www.direkcijapazova.co.rs.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије