• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Одржано 15. Републичко такмичење у ШОСО Антон Скала у Старој ПазовиПодржавајући различитости и солидарност председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић свечано је у петак, 17. маја у ШОСО "Антон Скала" у Старој Пазови отворио 15. Републичко такмичење у знању и вештинама ученика школе за основно и средње образовање из подручја рада, текстилства и кожарства.

„Заиста ми је припала велика част да отворим ово такмичење, где ви драга децо имате прилику да покажете своје таленте, знање и умеће. Желим Вам свима да се лепо дружите, али искористио бих и прилику да кажем да сви заједно морамо да се залажемо да не буде дискриминације, која је крајње непожељна појава. Уз подршку вас младих и свих нас грађана Стара Пазова може постати пример другима. Пре свега ми се залажемо за солидарност и то је још један разлог да као Општина увек подржимо овакве пројекте", истакао је Ђорђе Радиновић.

Тања Тодоровић, директорка ШОСО „Антон Скала" је свој деци и свима који су дошли пожелела добродошлицу и да им овај дан дуго остане у лепом сећању. Присутнима се потом обратила и председница Заједница специјалних школа Републике Србије Рада Ракочевић и представници других званичних институција.

Ово је била нарочита прилика и да се омогући не само такмичење већ и дружење деце. На овом јубиларном, 15. по реду, такмичењу школа „Антон Скала" је имала највише до сада учесника, а у новоуспостављеној такмичарској дисциплини ткању, убедљиву победу је однела управо школа донаћин. У категорији шивачи текстила прво место је освојила Видосава Милошевић из школе "Свети Сава" из Умке, а у категорији конфекцијски шивачи прво место је поделило шест такмичара. Максималних 100 бодова је освојио Милош Радојковић из Пирота.

На крају догађаја најављено је још једно такмичење 31. маја ове године у специјализованим спортовима за особе са инвалидитетом, које ће се такође организовати у школи „Антон Скала".

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије