• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Отворен један од најсавременијих вртића у Србији“Херој мајор Горан Савић” назив је једног од најсавременијих вртића у Србији, који је свечано отворен у Новим Бановцима. Вртић у коме ће боравити око 200 малишана, простире се на 800 квадратних метара, а име носи по погинулом пилоту који је приликом пада авиона жртвовао свој живот спашавајући цивилне објекте у Новој Пазови.

Председник Скупштине Србије Небојша Стефановић отворио је новоизграђени дечји вртић и поручио да су такви објекти гарант будућности наше земље и показатељ како локална власт уме да одвоји новац за добробит свих грађана. Стефановић је рекао да је овим пројектом и његовом реализацијом локална власт показала да је имала добру визију и добро одвојила новац како би направила важан инфраструктурни објекат. “Очекујем да општина Стара Пазова настави још брже да се развија у том правцу и да буде једна од најразвијенијих општина које Србија има. Важно је да се у Србији инсистира на развоју локалне самоуправе, не само у Београду и великим градовима, већ у свим општинама у земљи". – истакао је Стефановић.

“Овим смо показали да општинска власт у Старој Пазови доказује да истински брине о будућности општине, јер смо изградили фантастичан вртић за децу по свим светским стандардима.” - истакао је први човек старопазовачке општине Ђорђе Радиновић, који је овом приликом рекао да је заиста важно да људи који воде локалну самоуправу стварно ураде нешто за своје грађане а изградња овог вртића је одличан пример.

Директор дирекције за изградњу општине Стара Пазова Недељко Ковачевић, нагласио је важност изградње овог објекта чија инвестиција износи 50 милиона динара. “Ми испуњавамо обећања која смо дали у предизборној кампањи. Желим да нагласим да што се тиче изградње вртића, нећемо овде стати. Изградићемо вртиће у Белегишу, Старим Бановцима, Војки, а проширићемо капацитете у Старој и Новој Пазови. Захваљујем се целом тиму који је радио на овом пројекту, јер су заиста обавили одличан посао.” – додао је Недељко Ковачевић.

Милан Беара, председник МЗ Нови Бановци, је као домаћин поздравио све присутне и нагласио задовољство што се баш у његовом месту остварила прва велика инвестиција локалне власти.

Специјални гост на отварању најсавременијег вртића била је супруга покојног мајора Савића, Гордана Савић, која је била у пратњи команданта Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране генерала-мајора Ранка Жижака, и представника 204 ваздухопловне бригаде војног аеродрома Батајница.

Фотографије са отварања вртића

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије