• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Управа Општине Стара Пазова представила потенцијале општине у Привредној комори БеоградаУ просторијама Привредне коморе Београда одржан је састанак на ком су водећи људи Општине Стара Пазова на челу са председником Ђорђем Радиновићем представили потенцијале општине Стара Пазова, кључне инвестиције, досадашње успешне пројекте, као и планове развоја општине у наредном периоду. Радни састанак је био прилика и да се размене искуства, изнесу корисне идеје, стручна мишљења, а потом и да се са освртом на све области у којима је могућа и пожељна сарадња договори будући заједнички рад и залагање у циљу даљег привредног развоја општине Стара Пазова.

Захваливши на добродошлици председнику Привредне коморе Београда Милану Јанковићу први човек Општине Стара Пазова се особито осврнуо на резултате који су у сектору привреде општине остварени у протеклих осам месеци, на решавање постојећих проблема који су затечени, бројне стране инвестиције које су за то време обезбеђене, као и оне које су у плану у периоду који долази.

„Привредна комора Београда постаје важан партнер наше Општине у различитим гранама привреде, искуства Коморе су нам од великог значаја, а рад на подизању и јачању економије Србије заједнички циљ. Заједно са Вама и Сремском привредном комором кроз залагање и рад желимо да покажемо да Срем може постати мотор привреде наше земље“, додао је Ђорђе Радиновић.

Председник Привредне коморе Београда заједно са својим сарадницима се нарочито задржао на активностима које ће бити од кључног значаја за Комору и њен рад у циљу пружања најадекватније подршке општини Стара Пазова. Говорећи о предузетништву, по коме је општина Стара Пазова била неприкосновена у некадашњој Југославији, он је нагласио да она може и мора поново да заузме такву позицију јер постоје потенцијали, које садашња локална самоуправа жели да унапреди и развија. „Осим појединачних области у којима ћемо сарађивати наш заједнички задатак ће бити и да се ваша Општина више повеже и ван граница наше земље, са великим европским центрима који имају интерес да сарађују са општинама у Србији“, закључио је Милан Јанковић.

Такође, било је речи и о кључним условима које је неопходно испунити на путу ка чланству у Европској Унији, а које ће свака локална самоуправа у земљи бити дужна да спроведе. Привредна комора и Општина Стара Пазова ће највише сарађивати у циљу унапређења постојећих и нових потенцијала општине, развоја индустријских зона, наставка отварања нових радних места, постизања бољег стандарда и бољих услова за живот грађана, спровођењу социјалних програма итд.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије